Wandelroutes
Houd u ook zo van wandelen? In samenwerking met Wandelgids Zuid-Limburg, hebben wij diverse wandelroutes ter beschikking, om de prachtige omgeving van het Zuid-Limburgse Heuvellandschap te verkennen. 

Een van deze wandelroutes is de wandelroute Mechelen, welke begint en eindigt bij onze Herberg.

Tijdens deze heuvelachtige en zeer panoramische wandeling, wandelt u eerst over leuke bospaadjes door het Kruisbos naar het buurtschap Landsrade. U loopt door de weilanden naar de golfbaan in Mechelen. U daalt steil af naar het buurtschap Dal Bissen en dan klimt u door weilanden omhoog naar het buurtschap Schweiberg. U daalt met een schitterend panorama af, door de weilanden en via een veldweg loopt u naar de rand van Epen. U klimt omhoog naar de Gulperweg met weer een prachtig panorama uitzicht. Via een weiland komt u weer bij het terras.  

Uit in de regio
In de omgeving van onze Herberg is heel veel te doen. Wat dacht u van een gezellig dagje winkelen in Maastricht, Aken of Luik? Een bezoekje aan dierentuin Gajazoo in Kerkrade, de wereldtuinen van Mondo Verde in Landgraaf bekijken of heerlijk ontspannen in kuuroord Thermae 2000 in Valkenburg?

In Zuid-Limburg is altijd wat te doen. Wilt u ook graag leuke dingen ondernemen, tijdens uw verblijf in onze Herberg? Vraag gerust naar meer informatie of neem eens kijkje op de website van Visit Zuid-Limburg. Hier vindt u diverse leuke uitstapjes om te ondernemen. 

Zuid-Limburg staat niet alleen bekend vanwege het prachtige landschap en de Bourgondische gastvrijheid, maar ook vanwege al zijn internationale topattracties. Er valt heel veel te beleven! Ontdek zowel de historische als ook hedendaagse bezienswaardigheden die Zuid-Limburg rijk is. Alles is mogelijk!