Hoofdgerechten
Hoofdgerechten vlees
- Steak naturel
- Steak gebakken champignons
- Steak champignon roomsaus
- Steak pepersaus
- Steak stroganoffsaus
- Wiener schnitzel
- Zigeuner schnitzel
- Stroganoff schnitzel
- Champignonroom schnitzel
- Schnitzel pepersaus
- Varkenshaasje geserveerd met champignon roomsaus
- Varkenshaasje geserveerd met Limburgse mosterdsaus
Hoofdgerechten Vis
- Zalmfilet geserveerd met Bearnaisesaus
- Scampi's in Look.
- Zalmforel in Aubelse boter
- Sliptongetjes
- Mosselen op diverse wijze bereid, geserveerd met 3 sausjes.
Specialiteiten van het huis
- Saté van varkenshaas (2 stokjes)
- Saté van varkenshaas (3 stokjes)
- Keteltje Limburgs zuurvlees
- Spareribs
- Lever met ui appel en spek
- Tournedos met stroganoffsaus
(Alle bovenstaande gerechten worden geserveerd met frietjes en salade.)